Sjefen har talt.
 
 
   
     
   

Norges Handikapfellesskap har jobbet hardt det siste halve året, spesielt i forhold til å finne nye retninger for å bli større og bedre på det vi er best på. Vi er ytterst stolte av å ha fått plass på TV2 sine reklamefrie dager, hvor vi var med i påsken, og publisitet i pinsen er allerede bekreftet.

Etter storsatsingen i Thailand i fjor høst, hvor PULS egentlig skulle være med oss på tur, er økonomien direkte dårlig i foreningen vår, men vi jobber kontinuerlig for å forbedre situasjonen. Vi jobber også i forhold til å bytte ut og å finne nye mottakere av våre innsamlingsaksjoner og har derfor større utgifter i forbindelse med disse. På lengre sikt vil vi ha stort utbytte av denne oppfriskningen i porteføljen vår.

I forhold til årets tur, blir det en typisk lavbudsjettstur. Vi har de siste årene hatt en lei tendens til å gjøre alt hva vi kan for å skrape kontoen tom på hver tur, og ser nødvendigheten i å heller jobbe mot billigere turer, og vi enkelte år vil ha muligheten til å organisere flere turer. Den tidligere satsningen på storslagne turer med øverste hylle hotell, dykkerbåt og så videre har vært veldig morsom å være en del av, men jeg ser nødvendigheten i å redusere utgiftene signifikant. Det er synd i forhold til alle de som har vært med på de seneste turene, hvor selvfølgelig de av dem som får være med på en lavbudsjettstur nå vil oppleve det som en liten skuffelse og nedtur sammenliknet med spesielt siste turen til Thailand. Harald Thorsen, som har vært med fra starten av, sa at han aldri har vært med på en bedre og mer vellykket tur, og kjenner jeg ham rett, er ikke han typen til å lyve om noe sånt.

Dette var en storslagen tur og jeg føler meg beæret som fikk være med på en slik suksess. Jeg vil også takke alle som var med på årsmøtet, og spesielt for den fortsatte tillitten til meg til tross for at jeg studerer i England. Jeg har føler jeg har vokst med oppgaven samtidig som min lidenskap for foreningen bare blir større og større for hver dag.

Norges Handikapfellesskap ønsker å bli større, men per i dag har vi ikke et tilbud som legger til rette for stor vekst i medlemstall. Vi har et altfor begrenset tilbud og må i nærmeste fremtid se oss rundt etter arrangementer på norsk jord. Allikevel ser vi at det er et større problem i forhold til mange funksjonshemninger og det kalde vannet i Norges land. Jeg har et lite ønske om en organisert tur til Nord-Norge i løpet av sommeren 2009 for dykking med spekkhoggere, og håper at vi kan klare å få inn nok penger til å kunne bidra til en slik tur. Jeg ønsker også mer organisert dykking i Østlandsområdet, men det krever at vi kan få med oss staffer, og det må derfor klaffe med de forskjellige dagene.

Alt dette er mine personlige tanker om fremtiden og ting jeg har lyst til gjennomføre i foreningen. Jeg må ha medhold fra styret og ha stabsmannskap tilgjengelig før noe slikt kan gjennomføres, for ikke å si økonomien i orden. Men det er fremgang i foreningen, og jeg håper vi klarer å jobbe frem noen avtaler fremover med forskjellige reiseselskap.

Helt til slutt vil jeg igjen få takke for støtten rundt foreningen. Vi har mange ildsjeler som jobber hardt og inn i de sene nattetimer. Det er utrolig at denne foreningen klarer å bestå uten å ha én eneste lønnsutgift! Takk til alle sammen.

Og skulle du som leser dette ha noen spørsmål på noe som helst plan så må du mer enn gjerne kontakte oss – enten meg direkte på sindre.witzoe@handikap.no eller benytt vår kontakt@handikap.no. Takk for oppmerksomheten!

 

Sindre Busk Witzøe
Styreleder
Norges Handikapfellesskap

Styreleder